hoeveel korting op nieuwe volkswagen

model, maar dat geldt eigenlijk voor alles :-) Maar het is inderdaad wel even de moeite om te wachten op het nieuwe model, en dan inderdaad kijken of er wat meer mogelijkheden. Op een VW Polo van.175 euro doe je.825 euro profijt, op een VW Tiguan bedraagt het voordeel bijna.000 euro. Inclusief de meest genomen opties - wij kozen voor het business pack 'Class GPS Discover Media' met.a. Imago / reputatie van de dealer is belangrijk. Het maakt niet zoveel uit hoeveel korting je krijgt of wat je gratis krijgt het te betalen bedrag is veel belangrijker toch? High up 75pk, 5-deurs, bluemotion, light silver, drive pakket, executive pakket, sportonderstel met "Classic" velgen Omhoog henri Forum eindbaas Berichten: 1066 Lid geworden op: ma, 19:33 Locatie: Barneveld Contacteer: Contacteer henri Re: Hoeveel korting op nieuwe up? Andere merken werken met nettoprijzen: ze tonen een catalogusprijs maar zetten daar direct een forse korting tegenover: Citron, Koreaanse merken.

Het kan merkafhankelijk zijn, in mijn geval betrof het een. De maximale korting schijnt 10 te zijn, dan betreft het levering op kostprijs. Hoeveel korting kreeg jij op je nieuwe up? Ik kreeg 2,9 korting op de catalogusprijs inclusief afleveringskosten exclusief BTW.

Op, tue, 20:11:29 0200, typte "De laatste Yup" het volgende op zijn/haar toetsenbord: "Bono" schreef in bericht news. Die avond op VW site zelf auto samengesteld en mijn max bij te betalen bedrag op papier gezet en de volgende dag na de proefrit opnieuw een auto samengesteld met de verkoper en mijn bedrag genoemd wat ik wilde bijbetalen. Hierbij schiet er voor studenten bier korting de dealer niet zo veel over als negociatie. Ook heeft het bedrijf mij al regelmatig gematst en heeft het bij mij een bepaalde gun-factor verdiend. Voor wie zijn oude wagen inlevert, komt daar nog een recyclagepremie van.500 euro bovenop. Op ma, 19:38, 1 keer totaal gewijzigd. Nog tot eind januari krijgen kopers van VW tot.085 euro korting op dit type business pack, naast een standaardpremie van.500 euro. Een ander merk behoort nog steeds tot de mogelijkheden. Het Autosalon van Brussel is een jaarlijks evenement, maar in de pare jaren spreken we van een 'groot' of verkoopsalon en dan zwaaien de dealers met fikse kortingen. Acc: 4 drn, panoramadak, armsteun, drive pkkt, pltsbesprnd resrvwiel en lederen interieur. Meld dit bericht Citeer 1900 inruil op de roestmazda, gratis airco. Omhoog piet48 Forum newbie Berichten: 78 Lid geworden op: do, 13:50 Re: Hoeveel korting op nieuwe up?

Hoeveel korting op nieuwe up?hoeveel korting op nieuwe volkswagen