ov kaart korting meereizen

reis met een groep: Ben je met drie of meer personen en reis je samen? Veelgestelde vragen, leeftijdsgrens kinderen in het OV, algemene leeftijdsgrens van kinderen in het. Samenreiskorting geldt vanaf.00 uur 's ochtends door de week, en in het weekend of op feestdagen de hele dag. Mail onze redactie via email protected, vergeet niet te vermelden om welke pagina het gaat. De medereizigers laden hiervoor Samenreiskorting op hun eigen OV-chipkaart bij kortingscode o'neill een kaartautomaat. Check dan vooraf in de routeplanner van de BVG welke verbinding je het beste kunt nemen.ov kaart korting meereizen

Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen kosteloos meereizen en hebben hierdoor geen, oV -chipkaart nodig. Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd. Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke. OV -chipkaart op saldo reist. De, oV -chipkaart is een elektronische betaalpas met een interne nfc-chip (tot eind 2008 was dit een rfid-chip) voor het openbaar vervoer in Nederland.

Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders.
OV -chipkaart voor de kaartlezer (met het.
OV -chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat.
Alle trajecten van de S-Bahn en U-Bahn staan.
OV - kaart met gekleurde lijn aangegeven.

Hier is zone A te zien. . Ik lees ze graag bij de kaarten 9 maanden beurs 2019 reacties onder dit artikel! Er zijn twee soorten tickets speciaal voor toeristen: de CityTourCard en de Berlin WelcomeCard. Soms zijn het gewoon mensen met een hart voor muziek en soms zwervers die bedelen om wat centen. Zeker de rit over de Oberbaumbrücke is prachtig, dit is de brug die Kreuzberg en Friedrichshain met elkaar verbind. Een papieren kaart van het metronetwerk kun je gratis bij informatiepunten op het station ( Kundenzentrum ) verkrijgen. Stap dan bij het beginpunt op en probeer de voorste plekken op de bovenste verdieping te bemachtigen voor een fantastisch uitzicht. Meer over prijzen, dienstregelingen Grofweg rijdt het reguliere openbaar vervoer tussen 4:00 s morgens en 12:00 s avonds, aangevuld met nachtbussen. Een Railrunnerkaartje is én dag geldig. Je moet, zoals altijd met de ov-chipkaart, per vervoerder in- en uitchecken. 2,50, dagkaart hond, voor aangelijnde huisdieren in de treinen van NS, Syntus en Arriva is een dagkaart nodig (in een tas, mand of op schoot reist een klein huisdier gratis) 3,20, dagkaart fiets NS, Connexxion, Syntus, in de treinen van NS, Connexxion en Syntus kan.

OV -chipkaart - Wikipedia OV -chipkaart - Kinderen, 65-plus en groepen OV -chipkaart, oV in Nederland Wiki Ook een ov -chipkaart - Welkom op de website Openbaar vervoer in Berlijn

Rosefieldwatches kortingscode
Bol kortingscode verzendkosten