ing korting op musea

home 50 korting voor, iNG klanten uitverkocht! 5,- korting, kortingscode wiigamesinfo.nl oegstgeest (33 beoordelingen als je alles wilt weten over het menselijk lichaam maak dan de reis door corpus. Museum Willet-Holthuysen, amsterdam, Nederland, dit grachtenhuis werd in 1687 gebouwd. Met online tickets hoeft u niet meer langs de kassa. Cultuur is een verbindend element in onze maatschappij en is sinds jaar en dag belangrijk voor de klanten en medewerkers van. Wis selectie, eén moment geduld alstublieft. Koop je ticket nu via /tickets en kies voor de optie, iNG klanten. De korting wordt berekend over de reguliere toegangsprijs voor volwassenen (18,00) en geldt niet in combinatie met andere acties of voor andere prijscategorien. 2,- korting Nijmegen (4 beoordelingen) Ervaar hoe het is om niet te kunnen zien in het muZIEum in Nijmegen. 7,50 korting, amsterdam (21 beoordelingen madame Tussauds Amsterdam is de place to be voor jong en oud.

Vlissingen (0 beoordelingen een museum voor het hele gezin! Schiphol (5 beoordelingen de Schiphol Experience (voorheen Schiphol Behind the Scenes) laat zien wat er allemaal wel niet gebeurt op een luchthaven. Hoorn (3 beoordelingen het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn vertelt aan de hand van honderden voorwerpen en tientallen interieurs over het leven in de vorige eeuw.

Korting bokrijk 2019
Foscam winkel kortingscode

Openingstijden, het Rijksmuseum is elke dag geopend van 9 tot 17 uur, inclusief kerst en nieuwjaar. Advertentie Apeldoorn (1 beoordeling) coda Museum: een bezoek meer dan waard! Het museum is toegankelijk voor rolstoelen, scootmobiels en kinderwagens. Een cookie is een klein tekstbestand dat een website op uw computer of mobiel toestel opslaat wanneer u onze site bezoekt. Verschillende families hebben er gewoond, tussen 1861 en 1895 Abraham Willet en zijn vrouw Sandrina Louisa Geertruyda Holthuysen. Meisje met een brede hoed, de bedreigde zwaan, schutters van wijk II onder leiding van kapitein Frans Banninck Cocq, Meisje in witte kimono. Fout bij het zoeken, we hebben helaas geen uitjes gevonden die aan uw wensen voldoen. Naar het museum hoeft helemaal niet zo duur te zijn! Ook bieden we speciale programma's en faciliteiten voor bezoekers met een beperking. Er geldt een maximum van twee tickets per betaalpas. 12,50 12,50, bestel tickets, het Rembrandthuis.

ing korting op musea