korting centre du lac

de neveltuin van Centre du Lac is daar ook een goede plek voor. Als je op een arrangement boekt voor. Dat kan bijvoorbeeld door een wandeling in de neveltuin, waar de koele nevel op je neerdaalt. Ook is er een ijsgrot, waar je koele lucht inademt en je huid afkoelt met gemalen ijs. Aantal behandelingen 6, behandelingen, pedicure, Manicure, Lichaamsmassage, Sportmassage, Relaxmassage, Beautyafdeling. Je kunt natuurlijk ook alle sauna's uitproberen, maar het is wel belangrijk dat je tussendoor goed afkoelt.

Relatieplanet 50 korting, Telefoonhoesjesstore nl kortingscode, Zwaluwhoeve kortingsvoucher, Decoraza korting,

Kijk dan eens op de menukaart en neem plaats in het gezellige restaurant waar gezonde en heerlijke gerechten worden geserveerd. Tot rust komen kan ook in de rustruimtes van Centre du Lac waar je zonder gestoord te worden even helemaal tot jezelf kunt komen. De zogenaamde Maa sauna is deels onder de grond en met een temperatuur van 110 graden weet je zeker dat je ieder flink gaat zweten! Behalve de sauna- en wellnessfaciliteiten, vind je hier ook een beauty- en haarsalon, een massagesalon en een hammam. Doe gratis mee en maak kans op een dag sauna voor 2 personen. De whirlpools en het kruidenbad zijn aanbieding dolce gusto cups ah meer gericht op de ontspanning. Het product of de dienst was niet beschikbaar De prijs of korting kwam niet overeen De website van was lastig te gebruiken Feedback versturen.

Centre du Lac dan kun je ook nog eens gebruik maken van een aantrekkelijke korting. Koop nu en ontvang je tickets direct via e-mail! Een wellnessresort is nergens zonder saunas en bij Centre du Lac heb je dan ook genoeg keuze uit verschillende saunas. Bekijk aanbieding, nu inschrijven, overnachting Centre du Lac, wil je na een dagje sauna nog niet naar huis en graag in de buurt blijven slapen? Bij Centre du Lac vind je onder andere een beautysalon, een kapsalon en een hammam. Stel je eigen verwendag samen of boek een volledig arrangement en geniet! Bekijk alle reviews, wat is jouw ervaring? Nog steeds aan het zoeken?

Belisol 21 korting, Vroege vogel korting bioscoop, Zoo antwerpen kortingsbon, Bepanthen korting,