menukaart humphreys den haag

week gaan serveren? 3 gangen keuzemenu en drankarrangement gedurende het diner voor 37,50 per persoon. Ons restaurant is uitermate geschikt voor grotere gezelschappen of gewoon knus met 2 of 4 personen. Ons gezellige terras staat weer klaar. Op eerste en tweede kerstdag serveren wij een 3 gangen keuzemenu voor 29,95. 3 gangen keuzemenu voor 25,95. Wist u dat u onze gerechten ook gewoon los kunt bestellen, en niet het volledige 3 gangen keuzemenu hoeft te nemen?

Een mix van modern met antiek en de prachtige kroonluchters geven het geheel een koninklijk tintje. Humphrey's Restaurants biedt een 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs van 29,50. Een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees-, vis- en vegetarisch. Humphreys Den Haag is gesitueerd in het centrum van de stad in het gezellige en knusse hofkwartier.

Marine museum den helder openingstijden
Kortingsbon louman museum den haag netherlands
Humphreys uden menukaart
Korting pathe den haag

Direct-booking (English réservation directe (French deze voormalige Chocoladefabriek van bakkerij krul is nu eetgelegenheid in het hofkwartier van Den Haag en is uitermate geschikt voor een romantisch diner voor 2, maar ook voor een groter gezelschap. Goed nieuws voor jou: Humphrey's is op zoek naar nieuwe collega's in meerdere vestigingen! Reserveren voor de kerstdagen is verstandig. Herkennen jullie Humphrey's restaurant Den Haag hier in? Van iedere gang kiest watertuin kortingscode u en voor deze drie gangen betaalt u slechts 25,95. Wij serveren een drie gangen keuze menu voor maar 31,50. Is het buiten te warm voor u? Dus wil jij nog een gerecht uitproberen van de huidige kaart? Prijsklasse:, ook dit jaar serveren wij weer een heerlijk 3 gangen keuze kerstmenu voor 32,50. Doordeweeks is er ook de mogelijkheid om te borrelen met een groot gezelschap.

Sauna dennenmarken korting, Korting filmhuis den haag, Sauna den bosch kortingsbon,