entree rijksmuseum korting

deze korting, geldig t/m juni 2019, koop een multimediatour bij het Rijksmuseum voor maar. Soortgelijke winkels als Rijksmuseum. Het Rijksmuseum in Amsterdam is sinds de spectaculaire heropening in april 2013 populairder dan ooit. Winterlandschap met schaatsers - Hendrik Avercamp.

Vincent van Gogh heeft veel zelfportretten gemaakt, waarvan er eentje in het Rijks te bezichtigen. Mis geen Rijksmuseum aanbieding! Niet voor niets, want het schilderij van Jan Asselijn is heel indrukwekkend. Geldig t/m juni 2019, ontvang 50 korting op je entree met een CJP pas.

Toch kun je die uren beter besteden aan de rest van het museum, want behalve de vaste collectie zijn er ook steeds wisselende tentoonstellingen te bekijken over uiteenlopende onderwerpen. April 2019, de beste adidas kortingscode: 25 voordeel. Your data is safe here 100 spam free, je hebt je al eens aangemeld, log nu hier. Founder, main Sponsors, our website uses cookies. Over ons, belangrijk om korting sauna den bosch te weten, vouchercode.V.