kaartje met korting ns kopen

Groot-Brittanni wilt, reis je met de trein via Brussel. Er zijn dan strikte eisen horse event kaartjes kopen voor de bagage en je moet vooraf inchecken. Totaal aantal tariefeenheden voor deze reis: 19, kaartje kopen, je kunt treinkaartjes voor binnenlandse reizen online of op het station kopen. Dit is alleen te koop via de nmbs. Je kunt ook de optie trein boot via StenaLines overwegen of de bus. Binnen Spanje kan je met een Spain Pass voordelig reizen. Er rijdt zowel een dagbus als een nachtbus. Afhankelijk van je situatie kan een andere kortingskaart van de NS handig zijn.

Kaartje met korting ns kopen
kaartje met korting ns kopen

Share a perfect day kortingscode
Slimbestraten.nl kortingscode
Vans nl kortingscode

Met slimme trucs kan je soms aanzienlijk besparen op een internationaal treinkaartje. Korting, eerste klas, tweede klas, volledig tarief 14,86 9,00 20 korting 11,88 7,20 40 korting 8,92 5,40. Na het afstempelen is je kaartje een uur geldig. In Belgi kan je het internationale kaartje volgens mij alleen aan de service balies kopen. Treinkaartjes naar Frankrijk, trein naar Parijs? Zowel NS International als DB verkopen kaartjes. Het is wel handig als je niet steeds in de rij wil staan voor het loket. Dan kan je in het weekend een Schönes Wochenende Ticket kopen of doordeweeks het Quer-durch-Land-Ticket. Als je echter niet aan het korte stukje grens met Belgi woont, kan het lonen toch eens een rekensommetje te maken. Vanaf Roosendaal en Maastricht reizen ze voor circa 7 euro naar ieder Belgisch station (enkele reis). Treinkaartjes naar Spanje Je kunt via sncf Voyages een treinkaartje naar Spanje kopen, maar dat is vaak heel duur.

NS kortingscode: 40 korting in januari 2019 - / Losse kaartjes & Toeslagen Producten Treintickets van Sittard naar Schiphol Airport NS Dagkaart bij Actie van de Dag: 19,50 Tips voor goedkope internationale treinkaartjes