plopsaland korting abonnement

jaar 1953, hebben altijd veel interesse gewekt bij heel wat mensen. Dan kan je eens kijken in het aanbod van Musement. Ga naar de officile website van Plopsa Theater Afslank Receptenbijbel Weet je niet wat doen thuis? Het is mogelijk om er indoor te skin overdag, of ook 's avonds. Je ontdekt ze allemaal tijdens een dagje Walibi als je niet weet wat doen! Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan Bellewaerde. Ga naar de officile website van Bobbejaanland Een dagje aan zee Weet je niet wat doen? Verdiep je dan in deze online training over Bitcoins. Ga naar de officile website van Roularta Abonnement Shop Skidôme Weet je niet wat doen en vind je skin leuk? Je ontdekt er het gevoel om een vrije val te maken, maar je hoeft hiervoor niet in het vliegtuig te stappen!

Plopsaland is de ultieme droomwereld van een kind: sterren zoals Mega Mindy, K3, Piet Pieraat, Plop en Maya de bij komen er allemaal tot leven.
Verleng je Plopsa- abonnement met 20 korting.
Als trouwe Plopsa-bezoekers genieten abonnementhouders van het voordeligste tarief bij de verlenging van hun FunCard!

Iedere dag kun je maximaal wnf korting nemo 4 personen per volwassene meenemen met 25 korting. Dat kan bijvoorbeeld met een goed boek, een ebook, muziek, serie, film, game en meer! Kinderen (3 tot 11 jaar) 70 74 Volw. Je kan dit doen vanaf 4 jaar. Bobbejaan Schoepen overleed aan een hartstilstand in 2010.