kortingscode klimbos veluwe

in Apeldoorn met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Klim dan ook de rode route Emotion met een hoogte van 12 meter. Overigens mag je eventueel ook eigen eten en drinken meenemen. Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Klimbos Veluwe of ander dagje uit. Het enige Klimbos in Apeldoorn!

Vanaf dit hoogste punt in het klimbos heb je een prachtig uitzicht, maar de obstakels maken het nog spannender. Na afloop kun je genieten van een drankje of een ijsje. Klimbos Brabantse Wal Bergen op Zoom (NB). Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Voor elke leeftijd wat wils, als volwassene kun je mee klimmen met je kind of kleinkind, maar je kunt ook zelf aan de slag. Juniorbos, een bezoek aan het Klimbos is een leuk dagje uit voor jong en oud. Voor het volwassene bos heb je een minimale reikhoogte van.60m nodig.

Zinzi kortingscode januari 2019, Parfumerie cosmetica care kortingscode, The green happiness kortingscode, Www bodyenfitshop nl kortingscode,

Het park bestaat uit negen verschillende parcoursen. Je kunt al vanaf 7 jaar komen klimmen en starten met de 3 junior routes op 2 tot 7 meter hoogte. Kijk dan niet langer de kat uit de boom. Meer dan klimmen, naast het klimmen zijn er veel andere activiteiten te doen. Neem ook eens een kijkje bij de hertjes en zwijnen of ga de uitkijktoren op voor een mooi uitzicht! Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Klimbos Veluwe. Voor kinderen een spannend avontuur waarbij ze hun eigen grenzen verleggen, maar vooral heel veel plezier hebben! Deze route gaat tot maar liefst 18 meter hoog. Reserveren, om zeker te zijn van een startmoment adviseren we je van tevoren online te reserveren. Op locatie zijn er tevens verschillende versnaperingen te koop.