mega korting dealers

Hemelvaart Niet minder dan 50 brommobielen doen mee aan de toertocht van de landelijke Vereniging Brommobiel Bezitters (VBB) in samenwerking met aixam-dealer JE-ES. Ook in de lauwe winters is het zaak uitsluitend buitenhout te kiezen van duurzame houtsoorten. Zo zie je met de 3D-configurator in én oogopslag. Alles wat u nodig hebt. Lees verder Leren rijden met een brommobiel Leren rijden met een brommobiel Aixam Nederland, bekend van de brommobielen, heeft vier gratis kortingscode thuisbezorgd april 2019 rijopleidingen weggegeven voor het AM brommobiel rijbewijs. Lees verder Is dit binnenkort uw nieuwe sleutel? Bij aanschaf van een nieuwe aixam uit de voorraad van de importeur, ontvangt u geheel gratis een set winterbanden inclusief stalen velg en montage!

Bekijk alle Elektrische Autodealers - Mountox Deze 75 Elektrische Auto's zijn op de Markt (2019) - Mountox Nieuws aixam Mega Nederland KWO Productnieuws Maart Platohout plato hout

In de showroom is het nieuwste Aixam model uit het vision assortiment te bewonde. Laat dus je Aixam zien. Hout werkt, met andere woorden, hout krimpt en zwelt met het vochtgehalte. Registreren is zo gedaan, e-mailadres Dit e-mailadres is al gebruikt of is niet correct ingevuld. Een aixam brommobiel is het alternatief om mobiel te blijven als u niet door de medische rijbewijskeuring bent gekomen. Het Platohout is gemaakt van Pinus Radiata, het grenenhout van het zuidelijk halfrond. Op de foto boven komt een van de trailers van Althuisius-Kooiker met Platohout bij mijn opslag aan.