kortingscode voor smartphonehoesjes

redelijke termijn een reactie ontvangt, of wanneer de klacht niet leidt tot een voor u aanvaardbare oplossing. Ik heb mijn factuur betaald, maar zie het bedrag nog open staan in mijn account De verwerking van een betaling is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Na e-mailcontact met de klantenservice werd de box kosteloos vervangen door een nieuw exemplaar, super!". Let op: Onze garantie geldt niet op een defect dat is veroorzaakt door slijtage, verkeerd en intensief gebruik of valschade. Wie betaalt de kosten van het retourneren? Naar boven Terugstorttermijnen Ik heb mijn artikel geretourneerd of geannuleerd, wanneer krijg ik mijn geld terug? Zodra uw bestelling succesvol is geannuleerd, komt uw betalingsverplichting te vervallen. Wij vinden het vervelend om te vernemen dat het hoesje kapot is!

95 van onze bestellingen wordt op tijd geleverd. Helaas komt het wel eens voor dat een pakketje vertraagd. Wij gaan er vanuit dat het pakketje alsnog bij u wordt afgeleverd al dan niet met vertraging.

Bestellingen worden om verschillende redenen handmatig of automatisch geannuleerd in ons systeem. Naar boven Schade bij levering De producten van worden zorgvuldig verpakt en gecontroleerd. Bij annulering geldt dezelfde termijn. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar. Bij bankoverschrijving kan het 2 werkdagen duren voor uw betaling is verwerkt. Naar boven Klantbeoordelingen Wanneer u online winkelt, is een onafhankelijke mening een belangrijke factor om de betrouwbaarheid van een webwinkel te beoordelen. Naar boven Uw bestelling ruilen of retourneren Klik hier voor het stappenplan waarin wordt uitgelegd hoe u uw product kunt ruilen of retourneren. Mocht de bestelling in uw ogen onterecht zijn geannuleerd of mocht er onduidelijkheid zijn over de oorzaak hiervan, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

MediaMarkt kortingscode: 100 20 korting in januari 2019 Saal Digital - professionele fotoproducten met maximale Erfahren Sie, welche Vorteile Orthopädie Printcandy kortingscode - Januari 2019 voucher code

Bbq shop kortingscode
Voorkappers nl kortingscode
Brussels airlines kortingscode ingeven