iphone 6 plus prijzen los toestel

jaar garantie 64GB 3 kleuren Kleur Conditie (350) iPhone 6 Plus Een refurbished gereviseerde smartphone is eerder gebruikt en is normaliter schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan krijg je bij ons gewoon kortingsbon senta la vita armband je geld terug en omdat wij 100 achter onze producten staan bieden wij standaard 3 jaar garantie, zodat je bij ons een refurbished iPhone 6 Plus koopt waarvan jij en wij zeker weten. Qua specs is hij nagenoeg identiek aan de reguliere iPhone. Toestellen met zichtbare gebruikerssporen vertonen krasjes en/of deukjes. De meeste Nederlandse providers bieden scherpe sim onlys aan, soms met de mogelijkheid om een flexibel, maandelijks opzegbaar contract af te sluiten. Refurbished 61, nieuw 2, refurbished, een refurbished gereviseerde smartphone is eerder gebruikt en is normaliter schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Conditie, onze refurbished iPhones zijn onderverdeeld in de categorien premium refurbished, zo goed als nieuw, lichte gebruikerssporen en zichtbare gebruikerssporen. Toon resultaten (63 incl. In het najaar werd niet alleen de iPhone 6, maar ook de grotere iPhone 6 Plus gentroduceerd. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.

Je kunt hier eenvoudig de prijs vergelijken van losse iPhone. Vergelijk 21 verschillende, iPhone 6s op veel merken veel webshops laagste prijzen. Wil je een iPhone 6s kopen, of ben je op zoek naar een los toestel van de iPhone 6s Plus? Vergelijk hier welke.

Bij veel aanbieders krijg je tevens garantie op het toestel. Zo goed als nieuw houdt in dat er nauwelijks gebruikerssporen op het toestel zichtbaar zijn. De scherpste aanbieding vind je standaard bovenaan en met diverse filteropties kun je sorteren op kleur, model, conditie, levertijd en ga zo maar door. Zichtbaar gebruikt 2 jaar garantie 64GB Spacegrijs Kleur Conditie (350) iPhone 6 Plus Een refurbished gereviseerde smartphone is eerder gebruikt en is normaliter schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Ben je van plan om veel fotos en videos te gaan maken, dan adviseren we je om een iPhone 6 Plus 64gb aan te schaffen met een groter geheugen. Het toestel wordt geleverd met een originele Apple oplaadkabel en USB adapter, een sim card tray eject pin en een screenprotector. Als je ook veel downloadt (denk aan Netflix-series en Spotify-muziek voor offline gebruik dan is de 128GB iPhone 6 Plus de versie om voor te gaan. Modelnaam iPhone 6 Plus, productlijn, apple iPhone, merk. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij. De 64GB- en 128GB-modellen kostten aanvankelijk 899 en 999 euro.

Licht gebruikt 2 jaar garantie 64GB Spacegrijs Kleur Conditie (350) iPhone 6 Plus Een refurbished gereviseerde smartphone is eerder gebruikt en is normaliter schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Technisch gezien doen de toestellen absoluut niet voor elkaar onder, echter betaal je voor een toestel met zichtbare gebruikerssporen een stuk minder dan voor een zo goed als nieuw toestel. Zichtbaar gebruikt 3 jaar garantie 64GB 3 kleuren Kleur Conditie (780) iPhone 6 Plus Een refurbished gereviseerde smartphone is eerder gebruikt en is normaliter schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Onder lichte gebruikerssporen verstaan wij oppervlakkige krasjes of vlekjes. Zo is het bij ons altijd sale.