c en a winkels antwerpen

aartselaar (1 antwerpen (2 antwerpen 2 (1). Korbeek-Lo (1) Leuven (1) Overijse (1) Tienen (1) Vilvoorde (2) Openingsuren C A Waals-Brabant Nijvel (1) Openingsuren C A West-Vlaanderen Assebroek (1) Brugge (1) Ieper (1) Kortrijk (2) Middelkerke (2) Oostende (2) Roeselare (2) Sint-Eloois-Vijve (1) Sint-Kruis (1) Wevelgem (1). Want: als een van de eerste mode-ondernemingen voerde C A het recht van retournering in en ook in de ontwikkeling van snel wisselende collecties werd C A snel een pionier in de branche. Winkelketen: C A, maandag21 januari28 januari, dinsdag22 januari29 januari, woensdag23 januari30 januari. Daarom bieden wij mooie stijlen voor verschillende silhouetten en leeftijdsgroepen aan.

Veel innovaties zoals gerichte advertentiecampagnes of mechanische roltrappen in de filialen die wij tegenwoordig als vanzelfsprekend ervaren zijn te danken aan de pioniersgeest van. Op deze pagina zie je een overzicht met de openingsuren van. Zo kun je jezelf nieuwe looks gunnen en daarbij met verschillende kledingstijlen en kleuren experimenteren. Bij C A worden creativiteit en innovatie echter niet alleen bij het design van de kledingstukken met hoofdletters geschreven: de oprichters van de onderneming wisten al, hoe belangrijk een goede klantenservice.

c en a winkels antwerpen

Ook op het gebied van duurzaamheid behoort C A tot de leidinggevenden toppers van de modebranche: wij verwerken bij voorkeur bio-katoen uit gecontroleerd verbouwde teelt en zetten ons in voor duurzame consumptie en transparantie in de leveringsketen. Met Click Collect kun je jouw favorieten bovendien gemakkelijk online uitzoeken en ze in een winkel naar keuze laten leveren. Carnotstraat 105 2060, antwerpen, tel:, categorie: Kledingwinkels. In de Online-shop van C A vind korting veenmuseum je het gehele aanbod overzichtelijk op een website. De C A Storefinder toont je bovendien op duidelijke wijze, of een filiaal toegankelijk is voor rolstoelen en haar klanten ook Wifi biedt. Gent (2 gentbrugge (1 ninove (1 oudenaarde (1).