weekend ov zomervakantie korting

In de trein mogen 3 personen met u meereizen met korting. Checkt u in de spits in en in de daluren uit? Geldig met toeslag in Intercity Direct tussen hoezzi korting Schiphol Airport en Rotterdam Centraal. OV -chipkaart moet opladen en de trein mist. Gemakkelijk reizen terugzoeken in uw reishistorie en snel geld terug vragen bij vertraging of een vergeten check-uit. Dan moet je helaas.

Je kunt dus niet gedurende de zomervakantie op alle dagen gratis reizen. Download de productvoorwaarden abonnementen. Binnen 1 dag in huis met een bestaande OV -chipkaart Heeft u al een persoonlijke OV -chipkaart (met pasfoto)? Betaalt u liever de abonnementskosten voor het hele jaar in 1 keer? Heeft uw kind nog geen. Dat mag natuurlijk ook.

Je zult dus niet hoeven te betalen tijdens de feestdagen. In de zomervakantie is je weekend OV geldig, maar alleen in de weekenden, zoals normaal ook het geval. OV -chipkaart dus op voor dat je op reis gaat. Je kunt ook reizen met (trein)kaartjes. Gelukkig kan je met je week studenten.

Mobile fun kortingscode
Pathe kortingscode

Met, weekend, vrij reist u onbeperkt in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. Lees er meer over via de onderstaande links. Of kies voor 50 korting sushi a20 korting op een ander NS-abonnement naar keuze. Dit geldt dus alleen in de weekenden. Is je, oV studentenkaart geldig in de zomervakantie van 2018? Extra voordelig voor 65-plussers Iedereen van 65 of ouder krijgt tot wel 30 korting op de prijs van Weekend Vrij.