billybird korting andere parken

op vertoon van je Hemelrijk pasje 50 korting op de entree. Ook aan onze jongste bezoekers is gedacht, speciaal voor hen is er de overdekte Ooievaarsstee. Dus hoort u van uw buurvrouw dat haar zoontje helemaal gek is van apen of reptielen? Klimberg Hemelaya, vind én van de drie glijbanen in de berg en zoef weer naar beneden. Een dagje uit met uw geliefde, het hele gezin of een groep vrienden is altijd leuk. Op vertoon van je abonnement krijg je van tem 4 november korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Uw vrienden of familie zijn verzekerd van een herinnering die hen nog tijden zal heugen! Opa/oma of 65 28,50.p. Met de Dagje uit Jaarkaart biedt u een heel gezin, stel of vrienden de mogelijkheid om een jaar lang fantastische ervaringen uit te zoeken met kortingen tussen 22 en 50 procent.

Dan is de Dagje uit Jaarkaart hét geschenk waarmee u uw buurjongetje kan verblijden. Olmense Zoo, maar liefst 250 verschillende diersoorten, de én al wat hariger en luidruchtiger dan de ander, wonen allemaal in de exotische Antwerpse Kempen. Speelpark Klein Zwitserland: Ontvang op vertoon van je Hemelrijk pasje 50 korting op de entree. In dit adembenemend mooie Domein van 250 ha kun je de Europese big five spotten. Hier is ook een uitgestrekt survivalgebied, met daarin een spannend touwenparcours en een supersnelle bootjesglijbaan. Bij het Domein van de Grotten van Han in Han-Sur-Lesse (Belgi) krijg je 40 korting op de toegang tot de Grot van Han en het Wildpark (Passhan ticket 12) van 10 februari 2018 t/m volgens de openingskalender. De Groene Poort: Ontvang op vertoon van je Hemelrijk pasje 50 korting op de entree t/m 11 jaar oud.

Bcc korting, Kaartjes duinrell korting, 2cheap.nl kortingscode, Primark kortingsbon,

Safari in je achtertuin! Het hart van het park bestaat uit een prachtig strandbad met daaromheen diverse binnen- en buitenattracties, zoals een achtbaan, bootjesglijbaan Splash en een enorme binnenspeeltuin. Spelen op en rond het strand bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf 8,95.p.) en schoolreisje. Dit speelgebied bestaat uit een Kinderkermis met botsautos, een draaimolen, een kop-en-schotel attractie en nog veel meer! Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. De Dagje uit Jaarkaart toont aan dat het geven van een dagje uit helemaal niet duur hoeft te zijn. Beoordeeld met een.7! Of zoek de juiste weg door het doolhof!

billybird korting andere parken