korting met dierentuin abonnement

Niet in combinatie met andere kortingsacties, dierenrijk 3,00 per persoon, diergaarde Blijdorp* 2,00 per persoon, gaiaZOO 2,00 per persoon, geldig van 1 januari t/m 31 december 2018. 5 kinderen 215,00 19,00, vanaf de derde volwassene vanaf 18 jaar 60,00 5,50, vanaf het zesde kind van 3 t/m 17 jaar 50,00 4,50. Informeer bij je eigen park naar eventuele extra voordeel.

Abonnement Diergaarde Blijdorp - Korting Dierentuin Kaartjeskorting met dierentuin abonnement

Margriet winterfair met korting
Slimbestraten kortingscode
Rsz korting voor 55 plussers

Abonnement met jaarbetaling 365 dagen per jaar kun je een abonnement afsluiten bij ikea matrassen korting onze Bezoekersservice én er direct gebruik van maken. Alle abonnementen zijn persoonsgebonden. Vogelpark Avifauna 3,00 per persoon. Gehandicapten vanaf 3 jaar mogen een begeleider op het begeleiders-dagtarief meenemen. Met een jaarabonnement zie je de jonge Blijdorp-dieren opgroeien. . Extra voordelen 10 korting op je aankoop in én van onze winkels 10 korting op je aankoop bij onze horecagelegenheden Lees hier de voorwaarden. Geef dan een abonnement cadeau. Het abonnement is een jaar geldig van maandag t/m vrijdag en niet in het weekend.

Maar het is meer dan een doorlopend toegangsbewijs voor Diergaarde Blijdorp. Bent u in het bezit van een geldig abonnement bij een van de 13 leden van de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen, dan ontvangt u onderstaande korting op de entree van een bij de NVD aangesloten dierenparken.