korting kaarten libelle zomerweek

de leukste artiesten van dit moment naar de Zomerweek te halen. Trek je makkelijke schoenen aan en doe wat armlifts om de spieren op te warmen voor al die tassen. Bent u benieuwd wat u nog meer kunt winnen? Maar no claim korting auto ook: voor een gezellig huis, fijne kleren, vrolijk groen en lekker koken. Jaarlijks weten diverse politici hun weg te vinden naar het grote podium, waar ze in gesprek gaan met jou! Bespaar op je entreebewijs en geniet des te meer van alle heerlijkheden die het evenement te bieden heeft. Advertentie, waar Wanneer, de Libelle Zomerweek vindt dit jaar plaats van maandag 17 t/m zondag 23 mei op het Almeerderstrand in Almere en is dagelijks geopend van.00-18.00 uur. Een leerzame en leuke aanvulling op je dagje uit. Ieder jaar zijn er andere workshops.

Libelle is al helemaal in zomerse sferen. De voorverkoop van. Libelle Zomerweek 2017 is begonnen, speciaal voor abonnees. De voorverkoop van de, libelle Zomerweek 2017 is begonnen, speciaal voor abonnees.

Volg interessante discussies met vooraanstaande politici, ontmoet Libelle-heldinnen als Anne-Wil en Ebru Umar en geniet van optredens van de leukste artiesten van Nederland. Let op: Koop je parkeerticket in de voorverkoop voor slechts 7,50. Vergeet niet om een paar makkelijke schoenen aan te trekken, want de kans bestaat dat je aan het eind van de dag flink loopt te sjouwen met al je aankopen. En dat allemaal omlijst door geweldige muziek en aangekleed zoals alleen Libelle dat kan. Let op 2 : Op de slotdag mogen alle kinderen tot en met 11 jaar gratis naar binnen. Zo geniet je thuis nog even na! Kenmerken van Libelle Zomerweek 2018, senioren, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Winkelen, Recreatiegebieden.

Korting kaarten libelle zomerweek
korting kaarten libelle zomerweek