movie park germany aanbieding hotel

en oud te wachten in het beroemde Movie Park Germany. Sluit de dag sportief af met een beklimming van de op 90 meter hoogte gebouwde uitkijktoren Tetraeder voor een weids uitzicht over het Ruhrgebied. In periodes als de zomervakantie en de kerstvakantie komen er meer bezoekers naar Movie Park Germany.

En dat allemaal in Hollywood-stijl. De Movie Park Germany is gesloten op:.-,. Movie Park Germany wordt omringd door allerlei steden in het Ruhrgebied. This website is using a security service to protect itself from online attacks. De stad Bottrop is een prima uitvalsbasis om het park en andere bezienswaardigheden in de buurt te bezoeken.

Aanbieding eten den bosch
Nespresso cups aanbieding blokker
Aanbieding legoland billund

Telt ook als volge dag! Toch de rust duurt niet lang: Na een snelle ronde op de Crazy Sufer valt u met de vrije val toren The High Fall vanuit 60 meter naar benden, pezed met Bandit, de eerste Duitse achtbaan van hout, door de bochten of door de loopings. Maak je uitstapje naar Movie Park Germany compleet en boek er een overnachting in een hotel bij. Voor een overnachting in een wat meer landelijke omgeving nog iets dichter bij de grens kun je een kijkje nemen tussen de selectie hotels in de omgeving van de nabijgelegen stad Dorsten. Wie niet kan wachten tot het winter wordt, doet er goed aan een bezoekje te brengen aan Alpincenter Bottrop, met meer dan 600 meter de langste skihal ter wereld. Opgelet: Dit aanbieding is niet geldig op volgende dagen:,. . Wacht niet langer en ga naar Europas grootste film- en entertainment park. Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je het beste de trein nemen naar Essen of Oberhausen en vanaf daar de trein pakken naar station Feldhausen dat op zo'n 400 meter van de ingang van het park ligt. Movie Park Germany is gemakkelijk met de auto te bereiken vanaf de A31. Daarnaast heeft het park een 4D-bioscoop en kun je er meerdere spannende shows en betoverende optochten bijwonen. Kies voor Movie Park Germany in Bottrop.

Naar hotels vlakbij attractiepark.
Boek aanbiedingen van hotels bij, movie Park Germany bij.
Goed voor een goedkoop weekendje weg, arrangementen en last minute hotels.
Op zoek naar een goedkoop hotel nabij, movie Park Germany, Feldhausen?
Bekijk onze 10 beste opties, met Prijsgarantie.