korting boot ameland

ameland uit de vaart op zondag Vanwege de voorspelde windkracht en windrichting is de watertaxi van en naar. De overtocht van of naar. Verwen uw zintuigen met zuivere zeelucht, weidse gezichten, weldadige ontspanning en culinair genoegen. U kunt uw auto ook parkeren in Holwerd. Ameland.00Holwerd, ameland dinsdag 05 februari.15Holwerd. Kies de pictogram van motor, auto of bus en controleer zo of er nog plaats is op de afvaart van uw keuze. Op het eiland is voldoende parkeergelegenheid. Ameland en Holwerd uit.

Korting boot ameland
korting boot ameland

Wagenborg Passagiersdiensten brengt u met moderne veerboten. Ameland is een prachtig Waddeneiland met veel natuur, rust en ruimte. Verwen uw zintuigen met zuivere zeelucht, weidse gezichten, weldadige ontspanning en culinair genoegen.

Gezien de beperkte plaats voor voertuigen raden wij u aan om uw overtocht ruim van tevoren te reserveren. Volgende week zaterdag 02 februari.30Holwerd. Ameland.30Holwerd - Ameland.00Holwerd - Ameland.00Holwerd - Ameland.00Holwerd - Ameland.00Holwerd - Ameland woensdag 06 februari.15Holwerd - Ameland.30Holwerd - Ameland.30Holwerd - Ameland.00Holwerd - Ameland.00Holwerd - Ameland.00Holwerd - Ameland.00Holwerd - Ameland donderdag 07 februari.15Holwerd. Het reserveren van uw auto kan online. Een e-ticket is geen reservering voor een specifieke afvaart. Het dorp Nes heeft een autovrij centrum. Ameland.00Holwerd, ameland maandag 04 februari.15Holwerd. Met het eweka korting openbaar vervoer naar Holwerd. U kunt voor het reserveren van auto, caravan of motor ook bellen met Wagenborg Passagiersdiensten ( ). De kaartjes voor het zomertarief zijn geldig gedurende het gehele jaar. Kortingen: 65 10 korting 15 pers. Aan het loket van Wagenborg Passagiersdiensten in Holwerd kunt u kaartjes kopen voor de boot van en naar, ameland.

U kunt uw auto dus meenemen naar. Ameland.30Holwerd, ameland.00Holwerd, ameland.00Holwerd, ameland.00Holwerd.