meereizen met korting ns studenten

van de website de laatste updates en kunt u ons altijd een vraag stellen via het contactformulier of aangesloten partnerpagina. Er mogen maximaal 3 mensen met 40 korting meereizen in de daluren. Ik heb dit een aantal weken geleden geprobeerd bij een automaat van de NS op het station, echter stond hier geen mogelijkheid bij. Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Vanaf is het studentenreisproduct er ook voor minderjarige mboers. Let op: vanaf 10 december 2017 15 korting. Wanneer u overstapt naar de andere vervoerder wordt opnieuw gekeken of de Samenreiskorting nog van kracht. 25 Treinuitjes met korting! 40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren.

Samenreiskorting met een NS-abonnement Reisinformatie Studentenreisproduct Abonnementen Hoe kan iemand meereizen met korting op je studenten Ns meereizen met korting studenten - Kortingscode online

Gazelle heavy duty korting, Wijck kortingscode, Myphotobook.be kortingscode, Pip badjas korting,

35 minuten na het uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. . IP address, server Technologies, apache http. Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. Het park heeft de hoogste indoor glijbaan ter wereld. Geldig bij alle vervoerders in Nederland, maar niet in Thalys. Prijs van uw rit, wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten? Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart, houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat.