accu unie kortingscode

betekent echter niet, dat mijn stelling, dat wij biologisch afstammen van de Plejaden mens en de Plejaden mens van de Andromeda mens, onjuist. Het punt is, dat er nog maar zeer weinig 3D is, maar dat dit beetje 3D de boel dreigt te overstemmen. Frappant trouwens, dat jullie wolven dit ook bij elkaar doen en dat professionele wolvenfluisteraars dit zelfs bij zichzelf toelaten. Een cupido heeft als examenopdracht het bij elkaar brengen van een tweelingvlammen paar. Bij het Nu in 5D hoort tevens de wens, dat deze situatie voor altijd bestaat, omdat die volmaakt prettig aanvoelt.

Geen spoortje verveling of vermoeidheid. Mij is niemand bekend met levens op Vega / Lyra. In telepathisch contact, meestal in stilte. Maar hoe zit dat dan? ' klm korting personeel zei wijlen president John. En mocht je toch, door wat dan ook, worden afgeleid, dan schenk je aandacht, totdat het genoeg is geregeld en keer je vanzelf terug naar je basis het Hier. Noch mehr von Google. En tussen onze beide stelsels en Andromeda zelfs meer dan twee miljoen jaar. En, wat vroeger heimelijk werd gedaan, is nu een statussymbool, namelijk seksuele relaties onderhouden met andere soorten, bijvoorbeeld mensen. Maar hoe assertiever ze je inschatten, hoe erger ze je te grazen nemen. Zuivere afstemming is alleen mogelijk via ieders innerlijke leiding, dus in verbinding met Dé Bron. En mensen zoals mij, weten ze heus wel te vinden.

Micha Beuger Plejaden Andromeda Disclosure Tussenbalans. In het hart zijn jullie en wij altijd nabij, ongeacht astronomische afstanden.