ex student korting ns

je zoekt? Zo werkt het, bestel met een speciale actiecode na het stopzetten van je Studentenreisproduct. Je kunt ook kiezen voor 50 korting op een ander NS-abonnement naar keuze. Voor Flex Dal Voordeel zal je dan wel na 10 maanden gaan betalen denk ik, of het wordt gebruikt om de eerste 50,- aan reisabonnementskosten te verrekenen.ex student korting ns

Voor ex - studenten ; vul op de pagina Overzicht van uw bestelling in het.
Altijd 20 korting op je reis en 40 korting in de daluren en in het weekend (met actiecode 1e jaar 52 korting ).

Kortingsbon equiday
Apple store tegoed korting
Kortingscode wk allround 2019 programma
Kortingscode brouwmarkt.nl

Als je gebruik wilt maken van dit mooie aanbod, bestel dan een abonnement met de speciale actiecode. Dal Voordeel abonnement (of met 50 korting een ander NS-abonnement ). Om de pijn te verzachten heeft NS een cadeautje voor je: een gratis Dal Voordeel abonnement. Dat is natuurlijk om vaste klanten te werven. Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je Studentenreisproduct. Tiveer je nieuwe NS-abonnement bij een kaartautomaat. Je kunt ook kiezen voor 52 korting op een ander NS-jaarabonnement (m.u.v.

Ontvang een jaar lang een gratis Dal Voordeel abonnement of korting op een ander, nS -jaarabonnement naar keuze. Als je gebruik wilt maken. Ik wil graag een ex student korting op mijn ov kaart,iedere x als het probeert lukt het niet, heb ik er nog wel recht op of niet ben pas gestopt met. NS.nl/afgestudeerd heeft de, nS een speciaal aanbod voor ex studenten. Zo kunnen afgestudeerden kiezen voor een Gratis Dal Voordeel abonnement voor.

Hiswa te water korting, Kortingsbon manfield, Kortingscode playstation plus abonnement,