40 korting ns juli augustus

heeft een Dal Voordeel-abonnement. Ook kunt u gebruik maken van deze voordelen: 40, samenreiskorting voor maximaal 3 medereizigers 15 korting op internationale reizen met railplus, voor 15 extra per jaar. Het moment van inchecken bepaalt of u wel of niet met korting reist. . Het is daardoor mogelijk de geldigheid met een jaar te verlengen zonder dat de reiziger de kaart hoeft af te staan. Bestel bij de NS, NS Wintertoer voor 2 coolblue zakelijk korting personen voor.

Geen korting op alcohol
Prepaidkeys kortingsbonnen
25 euro booking.com korting coolblue
Christine le duc 50 korting

In de maand juli en augustus krijg ik.00 uur 40 korting. Voordelig samen reizen met de trein met 2 personen voor 35 vanaf elk station in Nederland. U kunt uw abonnement per maand opzeggen. Bekijk andere abonnementen, wanneer reist u met korting? ERG Een ERG type kaartlezer van kortingsbon de langenberg ede een ouder type met een klein display van Arriva. Het aantal geactiveerde OV-chipkaarten bij de NS steeg tussen 30 november en 3 december 2009 van.500 naar.000. Zie ook inzage van de gegevens op de OV-chipkaart. Verlopen, gratis Koffie of Thee bij de NS Kiosk. Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen gratis meereizen en hebben hierdoor geen OV-chipkaart nodig. Dit keer kun je ze ook gewoon online bestellen. Treinkaartjes 2 x enkele reis voor. Maakt u al gebruik van het Voordeelurenabonnement?40 korting ns juli augustus

Ik heb een dalvoordeeluren kaart, en op de website van de ns staat dat ik in de maanden. Juli en, augustus daar korting mee krijg, maar dat gebeurd niet. Met een Dal Voordeel abonnement krijg je door de weeks tussen 6:30 u - 9:00 u geen korting, dan geldt het normale tarief ook in juli en augustus. De voordeeluren zijn de uren waarin u met een Voordeelurenabonnement 40 korting krijgt. Buiten deze uren betaalt u het normale tarief.