korting textielmuseum tilburg

museum kunt gaan bezoeken. Hierbij kun jij als bezoeker het gehele proces volgen, wat erg leuk en bovendien leerzaam. Overigens zie je in het museum niet alleen de machines van vroeger, maar ook het textiel van vroeger. Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. Die zijn lekker zacht en vaak ook nog praktisch. Collectie Textielmuseum, een groot deel van de collectie van het Textielmuseum gaat over het verleden van de textielfabricage in Nederland. In deze werkplaats worden er authentieke en moderne textielmachines gebruikt om moderne textielontwerpen te produceren. Kinderen kunnen lekker knutselen met textiel in het Textielmuseum, terwijl volwassenen workshops en masterclasses kunnen volgen. Je kunt met de mini-rondleiding mee als volwassene, maar je kunt hier ook je kinderen kortingsbonnen watertuin bergen op zoom mee naartoe nemen. Hoe ziet ruwe wol of net geplukte katoen er bijvoorbeeld uit?

korting textielmuseum tilburg

Als je een CJP pas hebt krijg je maar liefst 9 korting op een bezoek aan het Textielmuseum in Tilburg. In het museum bekijk je bijvoorbeeld een stoommachine die een weefgetouw aandrijft. Ook vind je er of er museumkaarten of -passen geldig zijn. Entreeprijzen Textielmuseum, kinderen tot en met 12 jaar: gratis. Door dit museum te bezoeken, leer je alles over de geschiedenis van de textielfabricage in ons land en zie je bovendien hoe textiel vandaag de dag gemaakt wordt.korting textielmuseum tilburg

TextielMuseum en voor andere uitjes in, tilburg te bekijken. Ook kan je de ticket(s) uitprinten en meenemen naar het museum. Neem je eventuele kortingspas altijd mee.