40 korting ns abonnement

reis toeslagvrij met de Intercity Direct, tussen Rotterdam Centraal en Schiphol. Bij het kortingscode charlie temple augustus 2019 moment van inchecken wordt bepaald of je recht hebt of korting of niet. Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer. Lees hier meer over de Dal Voordeel Keuzedagen. Dan reist u zonder korting. Voor het Dal Voordeel- abonnement heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Op die korting lego city manier profiteren reizigers hun hele reis van korting. Daarmee reis je met 40 korting in het weekend.

40 korting ns abonnement
40 korting ns abonnement

Vergeet dan niet de kortingscode in te vullen. U kunt deze toevoegingen mee bestellen met uw abonnement. 3x Gratis Kids Vrij : kinderen reizen gratis met u mee. U kunt Keuzedagen samen met uw abonnement bestellen. We brengen je reiskosten pas aan het einde van je maand in rekening, samen met je abonnement. Checkt u in de daluren in en in de spits uit? Dan kunt u deze voor 7,50 aanschaffen tijdens de bestelling van Kids Vrij. Normaal kost een OV-chipkaart 7,50 euro. De looptijd van uw abonnement is 1 jaar. Maandelijks aanpassen of uitzetten Bekijk abonnementen Meer weten over NS Flex. Alle voordelen op een rij: Gratis een persoonlijke OV-chipkaart ter waarde van 7,50 euro 40 korting in de daluren, in zowel 1e als 2e klas Geldig bij alle vervoerders: NS, Arriva, Connexxion, Veolia, Syntus en Breng (niet Thalys) Ook 40 korting voor je medereizigers (max.

Uw abonnement kunt u binnen een uur na het betalen van uw bestelling ophalen bij de kaartautomaat. In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. De korte samenvatting, abonnement elke maand aanpassen of uitzetten, check zorgeloos in en uit zonder dat je saldo nodig hebt. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

Kortingscode albert nolten, Kortingsbonnen vanish,