ns korting los kaartje

Spoorwegmuseum. NS dagretour entreebewijs Body Worlds. Het is én van de leukste attracties van Amsterdam en trekt jaarlijks ruim een half miljoen bezoekers. NS, dagretour in combinatie met koffie/thee en een Italiaanse lekkernij. Veilig betalen met ideal en creditcard. Wel dien je deze e-tickets te kunnen tonen aan controlerend personeel als daar om gevraagd wordt. Handig om eerst wat informatie in te winnen voordat je direct treinkaartjes ergens gaat kopen, je kan hier namelijk behoorlijk op besparen. De actievouchers zijn geldig t/m en ideaal voor een dagje uit. Lees meer: Goedkope treinkaartjes in februari 2019. Daarbij krijgt u met een CJP 50 korting op de reguliere ticketprijs.

ns korting los kaartje

40 korting op een enkele reis. Met 1 kaartje reizen door het Maas-Rijn gebied, met bus. Vandaag ging ik met mijn dochter een open dag in Den Bosch bezoeken. Nu heb ik zelf een altijd voordeel abonnement, en dacht ik eens een keer gebruik te kunnen maken van de 40 korting die je aan een medereiziger kunt geven als je samen reist. U koopt een e-ticket eenvoudig en snel.

Profiteer dan van deze treinkaartjes actie! Daarbij is het weer mogelijk drievliet korting c1000 om voor 19,50 een. De eindeloze zoektocht naar liefde en geluk domineert ons leven, maar wat is het effect op ons lichaam en wat bepaalt of we gelukkig zijn? Tevens worden er workshops gegeven en wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste trends. T/m 02 januari koopt u een. Klik hier voor de adressen. Body Worlds: The Hapiness Project neemt u mee in de reis door het menselijk lichaam. Geniet u van orintale hapjes, drankjes, muziek, dans en modeshows. Je e-tickets hoeven niet in- of uitgecheckt te worden. Wij hebben voor het eerst via jullie treinkaartjes voor de internationale trein naar Frankrijk gekocht.

U vult de reis en de naam van de reiziger in, en betaalt uw bestelling met ideal. Daarna downloadt en print u het e-ticket zelf of laad het als mobiel ticket. Met dit kaartje stap je de trein.