heide park korting

wij het ook niet meer! Vlucht van de demonen in de octopus " of bij de woestijnrace ". Home, heide Park Resort Soltau, kom uit je dagelijkse routine en ga op avontuur in. Gek op het gevoel van een looping? Deze achtbaan maakt na een flinke vrije val twee loopings achter elkaar, waardoor je echt even niet meer weet wat nu boven en wat onder. En als je even echt wil bijkomen, ga dan even naar een van de restaurants. Stap bijvoorbeeld met zijn allen in de monorail voor een tourtje over het meer, stap in de Octopus of draai een rondje mee in het reuzenrad.

10 korting futurumshop, Lego ninjago korting, Europapark korting efteling, Inktpatroonshop kortingscode,

Van een hoogte van 41 meter stort je bijna loodrecht naar beneden om vervolgens met enorme snelheid door het water en een looping te schieten. Heide Park Resort, het grootste pretpark in Noord-Duitsland. Behalve tot het park, heb je gratis entrée in Sultans Spassbad, een aquacomplex met oosterse thema's. Krake, achtbaan Krake apple watch 50 korting is de eerste dive coaster van Duitsland. Ontvang gratis de beste kortingen in jouw mailbox! De andere twee themagebieden van het park staan in het teken van piraten en griezelen. Exacte informatie over verzorging, kamers, transfers.d.

Ghostbusters 5D - de ultieme spookjacht". Eindeloze pret voor het hele gezin in de zes grote achtbanen, met de ". Heb je even tijd nodig om je op te laden voor een volgend avontuur, breng dan een bezoekje aan Café Explorus. Restaurant Tortuga 's Ochtends staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar. Algemeen Bar Zwembad binnen Parkeerplaats Restaurant Rolstoelvriendelijk Wifi Activiteiten Kinderen Speeltuin Disclaimer: dé VakantieDiscounter besteedt veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Kinderen worden drakentrainers in het themagebied van de draken van. Ook hier vind je hele gave achtbanen, waaronder de Krake, de eerste dive coaster van Duitsland.

Persoonlijke ov chipkaart korting bus
Unlimited bike parts kortingscode