kaartje korting ns

van uw OV-chipkaart controleren Saldo opladen - betaal met pinpas Reisproducten (bijv. Dit is het geval bij Keuzedagen. Als je in- en uitcheckt, wordt vervolgens het bedrag van je reis van het saldo van je kaart afgeschreven. Er zijn wel beperkingen. Vanaf dat moment liet de NS de vormgeving van de automaat bepalen door de cognitieve psychologie met als eerste resultaat de bestemmingscode-automaat (B8060 die kaartjes naar alle bestemmingen in Nederland kon verkopen.

Anderzijds kan men bij de automaat geen Bahncard opgeven. Via het menu kan voor "product ophalen" worden gekozen en het product of saldo wordt opgehaald van de centrale computer, de zogenaamde National Action List ( NAL en op de chip geladen. Deze optie verschijnt voor wie 60 jaar of ouder is zelfs bij een kaart waar geen abonnement op staat dat recht geeft op het kopen van Keuzedagen. Voor een reis naar Duitsland geldt deels dat per land de betreffende kortingtarieven gelden, en deels dat speciale internationale kortingtarieven voor de hele reis gelden. Aanvankelijk leverden de automaten ook strippenkaarten, maar die functionaliteit werd verwijderd omdat de automaten te vaak gekraakt werden. Sommige kaartautomaten verstrekken bij scannen van een abonnement gratis een kaartje; dit is het geval bij het. Men kan hiermee (behalve bij de Veolia-kaartautomaat) toch de status van zijn OV-chipkaart controleren, en saldo op de kaart laden. Hier kunnen geen papieren kaartjes worden gekocht.

Hoe vertaal je korting in het frans, Zalando kortingscode belgie februari 2019, Arriva altijd korting maand, Blijdorp korting 2019,

Verkrijgbaar is ook Arriva Dal Korting Trein, ook op anonieme kaart ( gratis in juli/augustus ). Na inworp van een of meer guldens, die men moest horen vallen, kon men na 3 tellen wachten aan een schuif trekken en de opgevouwen kaart uit de automaat trekken. Deze heeft een bolle voorkant, rechts boven het scherm een gleuf voor muntinworp, en een 3-cijferig nummer dat begint met een. Eerder had ook Tripper een mooie actie, maar die is op het moment van schrijven uitverkocht. Maar natuurlijk kun je ook gewoon een kaartje kopen bij de automaat of de balie op NS-stations.

Keuken korting ikea 2019, Plopsaland coevorden kortingscode, Large kortingscode september,