ah treinkaartjes korting

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Ze worden aangeboden voor een bedrag van 17,- en zijn doordeweeks te gebruiken.00 uur en op zaterdag en zondag de hele dag. Deze zijn op én dag te gebruiken door én of twee personen, maar ook op 2 verschillende dagen. Op deze website vindt u een helder overzicht van alle. Ook bij deze treinkaartactie geldt dat je ze alleen kunt gebruiken tijdens de dal uren. Goedkope treinkaartjes in 2018 In Nederland liggen de prijzen van het openbaar vervoer erg hoog, waardoor het belangrijk is voor de treinreiziger om op de hoogte te zijn van de lopende kortingen op treinkaartjes. De hema heeft momenteel NS dagkaarten in de aanbieding waarmee je ook nog eens 2 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar kunt meenemen.

Vaak is de trein dagretour met korting verkrijgbaar via onze website. Prijs (2e klas 19, prijs (1e klas 24, verkoop: t/m 28 februari 2019, reisperiode: t/m Reisproduct: NS Dagretour, te koop bij: Spoordeelwinkel (online geldigheid: Maandag t/m Vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. U kunt gebruik maken van deze NS dagkaart t/m 4 augustus 2013 vanaf.00 uur en op de zaterdagen en zondagen de gehele dag. Het betreft NS dal vrij dagkaarten en zijn dus niet geldig in de spitsuren alleen bij RET en HTM kan er ook in de avondspits mee worden gereisd. Te koop bij: ActieVanDeDag (online geldigheid: Maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00, en 18:30 - 04:00.

Op zoek naar een NS dagkaart actie of een ander goedkoop treinkaartje? Hier vind je alle treinkaartjes aanbiedingen van Blokker, hema, AH, Kruidvat, NS Spoordeelwinkel, Actievandedag, Vakantieveilingen en vele andere aanbieders van een treinkaartjes actie! De eerste NS dagkaart actie van Albert Heijn dit jaar is weer een feit. Deze NS dagkaarten zijn van 10 maart t/m te koop voor 17,00.

Ze kosten maar 17,50 en zijn te gebruiken van 10 november 2014 t/m 1 februari 2015. Een NS Dagkaart bij Albert Heijn, een Dal Dagkaart voor 19 bij ActieVanDeDag en een goedkope NS dagretour bij de Spoordeelwinkel. Voor groepen vanaf 4 personen is de NS Groepsretour bedacht. NS Dagretour actie (Februari 2019 een retourkaartje met korting kopen? Bestel deze NS dagretour actie in februari 2019! Bij hema kunnen nu t/m 1 juni treinkaartjes aangeschaft worden die te gebruiken zijn t/m 31 augustus en geldig zijn bij alle treinvervoerders. Tijdelijk zijn er drie aanbiedingen lopende. Let wel op dat deze OV kaartjes alleen zijn te gebruiken op zaterdag en zondag. De aanbieding is geldig in de periode van 01 februari t/m NS Dal Voordeel actie Deze aanbieding is lopende tot 31 oktober en verkrijgbaar via. De treinkaartjes van AH zijn te gebruiken bij de treinvervoerders NS, Arriva, Connexxion, Breng, Syntus en Veolia. Zeer regelmatig bieden daarom winkels, bedrijven en organisaties NS dagkaarten aan tegen sterk gereduceerde prijzen.

ah treinkaartjes korting