dagkaart ns aanbieding 2019

gegevens. Deze vind je op het rechter deurtje. (Die actie wordt soms ook door andere aanbieders verkocht.). Tot en met verkoopt Actie-van-de-dag treinkaartjes in de vorm van NS dagkaarten die alleen in de daluren geldig zijn. In de Thalys is deze NS dagkaart niet geldig. Alleen online te koop, let op: uitprinten verplicht (dus niet op de smartphone). Geldigheid Dagkaart, het treinkaartje is doordeweeks niet geldig tussen 6:30 9:00 uur en tussen 16:00 18:30 uur. Na betaling ontvang je een voucher die je kunt verzilveren op de pagina /producten/coupon. De huidige voorwaarden zijn van toepassing sinds Het tarief is sinds verhoogd van 19 euro naar 19,50 euro. Dit zijn treinen met een reserveringsplicht. Bijkomend voordeel van een e-ticket is dat in- en uitchecken niet nodig.

Het is opvallend dat NS heeft gekozen voor e-tickets. De wegwerpkaartjes zijn erg geliefd. In 2017 verkocht Kruidvat voor. Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Dan kun je bij de Kruidvat winkels terecht.

Aanbieding fotoboek fotofabriek, Aanbieding senseo apparaat quadrante, Aanbieding treinkaart blokker, Aanbieding speelgoed kruidvat,

Voucher voor e-ticket, het treinkaartje van ActievandeDag betreft een e-ticket. In het weekend kun je heel de dag gratis kaarten huishoudbeurs 2019 kruidvat reizen. Daarna kan het ticket niet meer aangepast worden. Dat is omgerekend 12,50 per treinkaartje. Je kunt gebruik maken van alle binnenlandse treinvervoerders. Je kunt beide kaartjes ook op verschillende trajecten of voor verschillende personen gebruiken. Deze toeslag koop je op het station of online.

Coca cola aanbieding supermarkt, Aanbieding koeka deken, K design aanbieding,