studenten ov korting vakantie meereizen bus

natuurlijk flink in de kosten gaan lopen. Met een weekendkaart reis je van dinsdag tot en met vrijdag voor.00 uur s ochtends tegen het volle tarief. Studenten weekend OV-chipkaart vakantie, studenten met een weekend. Dit kan problematisch zijn als je studie tot eind juli doorgaat.

Studenten OV en profiteer je van 40 korting op je reis Het Studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van alle bus, tram- en metrovervoerders. Je mag met een Week. Studenten, oV door de weeks gratis rijzen, en in het weekend met 40 korting (Dit geldt voor Trein, bus, tram en metro). NB: Je krijgt geen korting bij de Nachtbus, niet doordeweeks en ook niet in het weekend.

Spa water kortingsbon, Bcc kortingscode, Veteranenpas korting rijksmuseum,

OV kunnen wel gratis reizen in de vakantie, in tegenstelling tot studenten met een week OV-chipkaart. In de treinen van Arriva, Connexion, NS en Keolis kun je ook een gewone fiets meenemen, net als in de metros van GVB, HTM Randstadrail en de RET. Ik heb dit een aantal weken geleden geprobeerd bij een automaat van de NS op het station, echter stond hier geen mogelijkheid bij. Geldig bij alle vervoerders in Nederland, maar niet in Thalys. Hallo, Binnenkort wil ik iemand mee laten reizen met de 40 samenreiskorting die bij mijn studentenreisproduct hoort. Of je gratis kunt reizen met. Studenten week OV-chipkaart feestdagen, studenten met een weekabonnement op hun OV-chipkaart kunnen tijdens de feestdagen niet gratis reizen en zullen slechts met 40 korting kunnen reizen. Icon, beste antwoord door Tochjo, 22:41, u mag mensen met Samenreiskorting meenemen in de voordeeluren. De tijden waarop uw abonnement u recht geeft op vrij reizen of reizen met korting zijn voor Samenreiskorting niet van belang. Houd hier rekening mee voordat je op reis gaat, zodat je niet op het allerlaatste moment nog je OV-chipkaart moet opladen en de trein mist. Hoe de regels verschillen voor week en weekend OV studentenkaart lees je hieronder. Dit is een weekend OV-chipkaart.studenten ov korting vakantie meereizen bus

) Samenreiskorting is nooit geldig geweest in bus, tram en metro. Alleen NS bood die korting aan op de abonnementen.