korting mega speelstad

ontzettend hoge glijbanen, springkastelen en noem maar op! Mega Speelstad: Grootste Kinderpretpark van Belgi. Ouders genieten op het terras van een drankje, terwijl de kinderen de mooiste dag van hun leven hebben.

Schrijf u nu in, ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle kortingsacties! Bij mooi weer is het heerlijk om in de buitenspeeltuin Toverstad te ravotten, het sprookjesdorp! Kortom, een volledig dagje uit met kinderen van 1 tot 14 jaar.

Loop geen Mega Speelstad korting mis! Meer informatie, weigeren, ja, ik accepteer cookies. Gratis grimage voor alle kindjes en gratis internet beschikbaar voor de ouders. Naast de mega grote Speelstad is er ook de Toverstad. Volwassenen mogen gratis binnen! Met cookies werkt deze website vlot en kunnen we u inhoud op maat tonen. U betaalt én entreeprijs en alle attracties binnen en buiten zijn gratis.

Toegangsprijzen voor binnenspeeltuin, mega Speelstad. Alle attracties zijn in de prijzen inbegrepen! Mega Speelstad korting : Ontdek nu hoe u gratis of met hoge korting naar, mega Speelstad gaat. Bekijk nu alle, mega Speelstad aanbiedingen!

Clarks kortingscode invoeren, Bottrop korting all inclusive,