madurodam entreeprijzen korting

je op zoek naar, madurodam korting? 3,- korting, waar is het kleine Nederland groot in? Van de typische Amsterdamse grachten tot de Oosterscheldvloedkering. De 70 korting vingino allerkleinsten kunnen terecht in de 'Nijntje-speeltuin'. Je kunt nu in het ticket overzicht terecht. Tram 9 rijdt overdag elke 10 minuten.

Koop je tickets online mét korting.
Kinderen tot en met 2 jaar gratis entree.
Let op: Deze aanbieding is uitsluitend via de website te bestellen en niet in de anwb-winkel.
Ontdek het beste van Nederland!
Stap in de schoenen van dj Arm.

Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. PippiLangkous, Gezin Geweldige middag gehad Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Wij zijn met ons zoontje van 20 maanden naar Madurodam geweest. Indoor attracties, in Madurodam kun je binnen ook veel doen en beleven. Die halte is praktisch voor de deur van dit uitje. Binnenkort Dagje Uit Planner: zal voortaan vaker aandacht besteden aan leuke dagjes uit met de trein. Soms zijn er ook kortingsacties voor anwb-leden.

Word anwb lid voor 15,50 Praktisch Suggesties 7,50 korting Amsterdam (21 beoordelingen) Madame Tussauds Amsterdam is de place to be voor jong en oud. Wil je 1e klas reizen? Stap aan boord van het schip De Vergulde Bever en vaar van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam, de stad die vandaag de dag New York heet. Alleen het pasje wat je bij binnenkomst kreeg om bepaalde video's te kijken werkte niet bij iedere zuil. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten. Wat vond hij het geweldig en wij dus ook :-) Het park was goed toegankelijk met de buggy. Bekijk kleine windmolens, paleizen en kerken. Je stapt uit bij de halte Madurodam. Aanbod is niet beoordeeld, selecteer je gezelschap - optioneel, alleen. Wel wordt er énmalig (per bestelling) 1,50 euro administratiekosten in rekening gebracht. Hebben er toch een hele middag geweest. Via AD Webwinkel ontvang je 25 korting en betaal je slechts 13,10.p.v.